Καλωσορίσατε

Καλωσορίσατε

Ένα δώρο από μαμάδες …σε μαμάδες! Αυτό είναι το Mama’s party, το πρώτο portal στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην οργάνωση των παιδικών πάρτι. Βρείτε εδώ ιδέες, συμβουλές και όλα όσα θέλετε να μάθετε, χωρίς να χάνεστε στο Διαδίκτυο!

Ως μαμάδες συνολικά τεσσάρων αγοριών, δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να ακούσουμε τη φράση-παράκληση-εντολή: «Μαμά θέλω πάρτι!».

Αυτόματα τα ερωτήματα άρχισαν να πολλαπλασιάζονται στο μυαλό μας: Τι θέμα θα έχει; Σε παιδότοπο ή σε σπίτι; Πού θα βρω υλικά διακόσμησης; Πώς θα απασχοληθούν όλα αυτά τα αεικίνητα ζουζούνια; Τι θα μαγειρέψω; Τελικά, θα περάσουν όπως το έχουν φανταστεί;

Γρήγορα διαπιστώσαμε πως ένα παιδικό πάρτι ούτε μπελάς είναι, ούτε χρειάζεται να έχεις γνώσεις πυρηνικής φυσικής… Αντίθετα, είναι ευκαιρία να κάνουμε τα παιδιά μας χαρούμενα, είναι ευκαιρία να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και, είτε με τη βοήθεια επαγγελματιών, είτε μόνες μας, να φτιάξουμε ένα ονειρικό σκηνικό για να διασκεδάσουν τα μικρά μας και οι φίλοι τους. Αυτό θέλουμε να διαπιστώσετε κι εσείς.

Συγκεντρώνοντας ιδέες δικές μας, άλλων μαμάδων και μαμάδων από το εξωτερικό, θέλουμε να δείξουμε ότι τα πράγματα είναι απλά και τα βασικά υλικά που χρειάζονται είναι μόλις δύο: η όρεξη και η φαντασία. Πάρτι δεν σημαίνει άλλωστε μόνο φαγητό... Γι’ αυτό και ψάχνουμε και βρίσκουμε ιδέες για διακόσμηση, παιχνίδια και ό,τι άλλο θα κάνει χαρούμενα τα παιδιά, αλλά και τη μαμά, εκείνη την ημέρα. Πραγματικά μας ενθουσιάζει το γεγονός ότι η παρέα μας όλο και μεγαλώνει και πολλές μαμάδες εμπιστεύονται τις ιδέες και μοιράζονται μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες.

Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας, τις προτάσεις σας, αλλά και τις φωτογραφίες από τα δικά σας πάρτι. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το όνειρό τους (σας) πραγματικότητα!

Και μην ξεχνάτε: Mαμάδες ενωμένες, σε πάρτι ποτέ νικημένες!

Αθηνά Κόδρου – Άννα Ανδίρα

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com