Παιδικά Πάρτι στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων

Το Mama’s party πάει ...θέατρο και σας προτείνουμε να μας «ακολουθήσετε»!

Ελάτε να οργανώσουμε μαζί το παιδικό πάρτι σας στον @Χώρο Τέχνης Ασωμάτων. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, μέσα από τις παραστάσεις του Θεάτρου Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο «White Puppet».

Όλα τα πάρτι περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ζωγραφική ​μέχρι​ να συγκεντρωθούν όλοι οι καλεσμένοι.
  • Θεατρική Παράσταση διάρκειας 50' όπου τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά.

Δεν λείπουν, φυσικά, ο χορός, τα πρωτότυπα παιχνίδια και το face painting

Οι  παραστάσεις:

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ»

Μια μοναδική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 1,5–3,5 ετών και αποτελεί μια μαγική πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του θεάτρου. Μια παράσταση που εδώ και 11 χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά!

«ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ»

Μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 - 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι! Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη!

«Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ»

Κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.  Βασισμένη στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, η παράσταση αφηγείται την ιστορία του «Κακού» Λύκου, που ζει μόνος με όνειρο να έχει έστω ένα φίλο καθώς και των Εφτά Κατσικιών που λατρεύουν τη μουσική και ονειρεύονται μια μεγάλη συναυλία! Όταν μια μέρα ο Λύκος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της Κατσίκας, θα ξεκινήσει η περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή όλων τους και θα αποδείξει πως η τέχνη μας ενώνει όλους!

«ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΡΕΜΗΣ»

Μια χαρούμενη και πρωτότυπη εκδοχή του παραμυθιού των αδερφών Γκριμ, με ηθοποιούς, κούκλες, μουσική, τραγούδια, χορό και ενεργή συμμετοχή των παιδιών, για παιδιά 2,5 έως 5,5 ετών, σε σκηνοθεσία της Ιρίνα Μπόικο. Μια αισιόδοξη ιστορία των τεσσάρων φίλων που, παρ’ όλες τις δυσκολίες, πέτυχαν το όνειρό τους! 

«Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ»

Μια πρωτότυπη εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού του Σαρλ Περώ, όπου τα παιδιά από το κοινό φοράνε κοστούμια και συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στη σκηνή! Μια χαρούμενη και αισιόδοξη ιστορία,για τα όνειρα,τη δύναμη της θέλησης, τη φιλία, που μένει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους! 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6945 541108 και 6944 808352, ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Μάθετε περισσότερα για τα παιδικά πάρτι στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων!

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com