Στολίστε με πολύχρωμα λουλούδια

Στολίστε με πολύχρωμα λουλούδια
Photo by: John Pantidos Photography
27 Μαρ.

Στολίστε με πολύχρωμα λουλούδια

Τώρα την άνοιξη θέλουμε το σπίτι μας να γεμίσει χρώματα. Με χρώματα θα πρέπει να γεμίσει και το τραπέζι μας στο παιδικό πάρτι που θα οργανώσουμε. Ψάχνοντας, λοιπόν, στο Ίντερνετ βρήκαμε μία καταπληκτική ιδέα! Πολύχρωμα λουλούδια με τα οποία μπορούμε είτε να φτιάξουμε μία υπέροχη γιρλάντα, είτε να τα κόψουμε και να στολίσουμε το μπουφέ μας. Εμείς στολίσαμε τα καλαμάκια στο πασχαλιάτικο παιδικό πάρτι μας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τυπώσετε το PDF από εδώ και να κόψετε τα λουλούδια. Αφού τα κόψετε γύρω-γύρω, μπορείτε να τα περάσετε διαδοχικά σε μία λεπτή κορδέλα, ή χρωματιστό σχοινί και να φτιάξετε τη γιρλάντα σας. Διαφορετικά μπορείτε να τα τρυπήσετε στο κέντρο και να περάσετε μέσα τα καλαμάκια, όπως είναι στη φωτογραφία.

 

 

 

Άννα Ανδίρα

Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Tο παιχνίδι με το δώρο

Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για κάθε παιδικό πάρτι είναι το κλασικό παιχνίδι με το κρυμμένο δ...

Βάσεις για cupcakes

Ένας πολύ ωραίος τρόπος διακόσμησης στο μπουφέ σε παιδικό πάρτι γενεθλίων είναι η βάση για cupcak...

Πινιάτα

Η πινιάτα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για τα παιδιά και κλέβει την παράσταση σε κά...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com