Μαγικά ταπεράκια για κολατσιό!

Μαγικά ταπεράκια για κολατσιό!
06 Σεπ.

Μαγικά ταπεράκια για κολατσιό!

Ξέρουμε πολύ καλά πόσο αγχωτικό είναι το πρωινό μίας σχολικής ημέρας. Χωρίς ανάσα, να προλάβεις -είτε δουλεύεις, είτε όχι- να ξυπνήσεις το παιδί ή τα παιδιά, να φτιάξεις πρωινά, να ετοιμαστείς η ίδια, και όλα να γίνουν στην ώρα τους. Και μέσα σε αυτή την «to do list» υπάρχει και το «σχολικό κολατσιό», που πρέπει να είναι από τα χεράκια μας. Γιατί, χίλιες φορές ένα γρήγορο τοστάκι και ένα απλό φρουτάκι, παρά το γεμάτο συντηρητικά κρουασάν ή οι γεμάτες κορεσμένα λιπαρά τυρόπιτες.  

Με καλή οργάνωση, μπορούμε το κολατσιό αυτό να το κάνουμε... μαγικό. Έτσι, όταν τα παιδιά ανοίξουν το ταπεράκι τους και δουν τα χρώματα, όχι μόνο δεν θα μπορούν να αντισταθούν, αλλά θα θέλουν να κάνουν και «επίδειξη»!

Σε μία βόλτα στο Ίντερνετ βρήκαμε φωτογραφίες από «μαγικά» ταπεράκια, απ΄όπου μπορείτε να πάρετε χρήσιμες ιδέες, όπως π.χ. ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φόρμα για cupcakes -είτε χάρτινη, είτε σιλικόνης- ως διαχωριστικό, για να βάλετε μέσα φρουτάκια, καροτάκια κ.λπ.!

 

tupper1.jpg

 

tupper2.jpg

 

tupper3.jpg

 

tupper4.jpg

 

tupper5.jpg

 

tupper6.jpg

 

tupper7.jpg

 

tupper8.jpg

 

tupper9.JPG

 

tupper10.jpg

Άννα Ανδίρα

Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
DIY

Φαγητό στο σχολείο!

Έτοιμοι να επιστρέψουμε στις τάξεις; Τα σχολεία άνοιξαν και γι' αυτό είπαμε να ξεφύγουμε -για λίγ...

Μαγικά ταπεράκια για κολατσιό!

Ξέρουμε πολύ καλά πόσο αγχωτικό είναι το πρωινό μίας σχολικής ημέρας. Χωρίς ανάσα, να προλάβεις -...

Στολίζουμε ...χωνάκια!

Ναι, καλά καταλάβατε! Μέσα στον χειμώνα θα τρέχετε να αγοράσετε χωνάκια παγωτού! Αυτή η ιδέα είνα...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com