Πέντε προτάσεις για πρωτότυπα δώρα

Πέντε προτάσεις για πρωτότυπα δώρα
John Pantidos Photography
22 Μαρ.

Πέντε προτάσεις για πρωτότυπα δώρα

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια. Όσα και να έχουν, δεν τους είναι ποτέ αρκετά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι οι γονείς και είναι κάτι που ποτέ δεν θα αλλάξει. Τα παιχνίδια δημιουργούν έναν κόσμο μαγικό και παράλληλα ενισχύουν την ανάπτυξη των παιδιών. Αρκεί, η επιλογή τους να είναι σωστή.

Ψάξαμε και βρήκαμε στο βιβλιοπωλείο «Μεθ' ημών» πέντε πρωτότυπα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, που σας τα προτείνουμε και τα οποία θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε «πάλι παιχνίδι θα αγοράσω;». 

Κορίνες Lanka Kade. Ξύλινο παραδοσιακό παιχνίδι στη Βρετανία, που αναπτύσσει τον οπτικοκινητικό συντονισμό των παιδιών και βοηθάει στην κατανόηση της έννοιας του χώρου και της σχέσης δύναμης- επιτάχυνσης (για παιδιά άνω των 3 ετών). 

Ciao Gufo puzzle. Παζλ 24 κομματιών, που ενισχύει την εκπαίδευση σημαντικών δεξιοτήτων, καθώς ακονίζει το μυαλό και βελτιώνει την μνήμη των παιδιών (για παιδιά άνω των 3 ετών). 

Γενναίοι Ιππότες. Επιτραπέζιο παιχνίδι ιπποτών με τρισδιάστατο κάστρο! Στο κάστρο του βασιλιά Αρθούρου οι γενναίοι ιππότες συμμετέχουν στον πιο εντυπωσιακό αγώνα όλων των εποχών... Αποστολή τους είναι να βρουν τη μυστική πόρτα που υπάρχει μέσα σε έναν πύργο γεμάτο στροφές... (για παιδιά άνω των 4 ετών).

Construction Tracks. Παιχνίδι κατασκευών, χωρίς κόλλες και κατσαβίδια, που εξασκεί το μυαλό των παιδιών, με διασκεδαστικό τρόπο (για παιδιά άνω των 3 ετών).

Μαγικό Ξόρκι. Βαλιτσάκι καλλιτεχνικής δημιουργίας. Περιλαμβάνει 6 κάρτες με εικόνες για να χρωματίσουν τα παιδιά, 5 χρώματα, παλέτα, ένα πινέλο και ένα ειδικό εργαλείο για να εφαρμόζει χρώμα στην παλέτα (για παιδιά άνω των 4 ετών).

Ευχαριστούμε το βιβλιοπωλείο «Μεθ' ημών» και τη Δέσποινα Καρυστιναίου για την παραχώρηση των προϊόντων. 

Άννα Ανδίρα

Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com