Mama's FAQ: Η Μυρτώ Κάζη μάς απαντά

Mama's FAQ: Η Μυρτώ Κάζη μάς απαντά
01 Μαρ.

Mama's FAQ: Η Μυρτώ Κάζη μάς απαντά

Τι να πεις γι' αυτό το κορίτσι, πραγματικά. Πολυτάλαντο, δεν σταματά να μάς εκπλήσσει με τις ιδέες και τα έργα της. Δημοσιογράφος, μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, και η γυναίκα πίσω από το Yes I Do, του ελληνικού wedding portal με θέμα τον γάμο. Η Μυρτώ Κάζη ξέκλεψε λίγο χρόνο μεταξύ οικογένειας, τηλεόρασης (τη βλέπουμε στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», στον Alpha) και γραφείου και απάντησε στις Frequently Asked Questions του Mama's party.

DJ3A7963.jpg

Ερ.: Ακούς τη φράση «παιδικό πάρτι». Η πρώτη σκέψη που κάνεις ποια είναι;

Απ.: Ωχ! Πώς θα το οργανώσω όλο αυτό, αφού δεν έχω ούτε ένα λεπτό ελεύθερο μέσα στην ημέρα μου;

Ερ.: Η εμπειρία σου από το δικό σας πρώτο πάρτι;

Απ. Ήταν... περίεργο! Το πάρτυ για τον 1ο χρόνο ενός παιδιού δεν είναι το κλασικό παιδικό πάρτι, καθώς πρακτικά το μωρό δεν έχει φίλους, οπότε οι γονείς καλούν τους δικούς τους! Ήταν τέλεια, γιατί ήταν όλοι οι κολλητοί μας, αλλά είχα μια αγωνία και ένα άγχος ότι τους κουβάλησα λίγο άδικα σε ένα πάρτι....που δεν είναι πάρτι! Παρόλα αυτά, η συγκίνηση για μια μαμά είναι τεράστια, όταν το παιδάκι της σβήνει το πρώτο του κεράκι. Θες να βάλεις τα κλάματα, αλλά σκέφτεσαι ότι σε βλέπει κόσμος και έτσι συγκρατείσαι!

Ερ.: Ποια νομίζεις πως είναι τα συστατικά για ένα τέλειο πάρτι; Τι πιστεύεις ότι είναι τελικά αυτό που χρειαζονται τα παιδιά;

Απ.: Τα παιδιά χρειάζονται άλλα παιδιά και χώρο! Ένα σπίτι που δεν επιτρέπεται τίποτα και που όλα είναι «μην αγγίζετε» δεν μπορεί να φιλοξενήσει ένα επιτυχημένο πάρτι! Τα παιδιά θέλουν μια ήρεμη μαμά που απολαμβάνει το πάρτι και δεν τρέχει σαν υστερική πέρα δώθε για να μαζέψει τις ζημιές. Θέλουν όμορφες μουσικές, νόστιμο φαγητό και ιδέες για παιχνίδι!

IMG_3440.JPG

 

Ερ.: Τι θα συμβούλευες άλλες μαμάδες, που αγχώνονται στη σκέψη ότι πρέπει να τα κάνουν όλα -ή σχεδόν όλα- μόνες τους;

Απ.: Να μπουν στο site σας και να πάρουν όμορφες ιδέες! Εγώ πάντα θέλω έμπνευση για όσα κάνω και με την περιήγηση στο site σας είμαι έτοιμη για πολλά πάρτι! Οι μαμάδες είμαστε πάντα αγχωμένες, έτσι είναι η φύση μας, όμως στα γενέθλια του παιδιού μας, οφείλουμε τόσο σε εμάς όσο και στο παιδάκι μας να χαλαρώσουμε και να περάσουμε στιγμές που θα θυμόμαστε για χρόνια μετά! Και τι πειράζει που έσπασε ένα πιάτο;

Ετικέτες
Άννα Ανδίρα

Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com