
«Κατεβάστε» το Covibook, το ψηφιακό παιδικό βιβλίο για τον κορωνοϊό
«Μαμά τι είναι ο κορωνοϊός;», «γιατί δεν μπορώ να παίξω με τους φίλους μου;», είναι ορισμένα ερωτήματα που πολλές μαμάδες ακούν, καθημερινά, αυτές τις ημέρες. Απαντήσεις στις επίμονες, αλλά αναμενόμενες και δικαιολογημένες, ερωτήσεις των παιδιών επιχειρεί να δώσει η Ιταλίδα συγγραφέας Μανουέλα Μολίνα, η οποία υπογράφει το παιδικό βιβλίο Covibook.
Μέσα από τις 12 σελίδες του βιβλίου, η Μανουέλα Μολίνα θέλει να καθησυχάσει όλα τα μικρά παιδιά, κάτω των 7 ετών, που δεν μπορούν να κατανοήσουν τι είναι ο κορωνοϊός και γιατί άλλαξε η καθημερινότητα όλων μας, από τη μια στιγμή στην άλλη.
Όπως η ίδια τονίζει, το Covibook δεν είναι επιστημονικό, αλλά εκπαιδευτικό εργαλείο, βασισμένο στη φαντασία. Προτείνει μάλιστα να εκτυπώσουμε τις σελίδες του, ώστε τα παιδιά να μπορούν να ζωγραφίζουν σε αυτές.
Κατεβάστε το Covibook στα ελληνικά από εδώ.

Άννα Ανδίρα
Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.
Προσθήκη σχολίου
Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.