Indoor πάρτι, περιπέτεια ή μήπως όχι;

Indoor πάρτι, περιπέτεια ή μήπως όχι;
pixabay
03 Οκτ.

Indoor πάρτι, περιπέτεια ή μήπως όχι;

Τέρμα τα ψέματα. Η χειμερινή περίοδος έχει μπει και τα σχέδιά μας για παιδικό πάρτι έχουν περιορισμούς! Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς οι λύσεις για… indoor πάρτι είναι τόσες πολλές και τόσο διαφορετικές, που μάλλον τελικά θα σας λύσουν τα χέρια.

Αν αποφασίσετε να κάνετε το πάρτι του παιδιού σας στο σπίτι, το βασικό στοιχείο για να περάσουν όλοι καλά είναι ο αριθμός των καλεσμένων σας. Η εμπειρία λέει ότι άνω του αριθμού των πέντε δυστυχώς χαλάει η… συνταγή. Ο χώρος σε ένα σπίτι ποτέ δεν είναι τόσο μεγάλος για να φιλοξενήσει περισσότερα παιδιά.

Αντίθετα, με τόσους καλεσμένους μπορούν μικροί και μεγάλοι να κινηθούν άνετα, να παίξουν είτε με δικά τους παιχνίδια (βρείτε εδώ τις ιδέες), είτε και με κάποιον ανιματέρ που θα φέρετε σπίτι και ο οποίος θα κάνει τις δραστηριότητές του ακόμα και στο δωμάτιο του εορτάζοντα (ή της εορτάζουσας).

indoor2.jpg

Αν πάλι η υπόθεση σπίτι είναι απαγορευτική, τότε οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Κλασική και αγαπημένη, αλλά για συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα (4-9) είναι ο παιδότοπος. Σε όλες τις γειτονιές υπάρχει ένας παιδότοπος, αλλά και οι ακόμα πιο ολοκληρωμένοι σε κεντρικά σημεία. Μία λύση εξαιρετική, καθώς και τα παιδιά διασκεδάζουν με επίβλεψη και οι γονείς είναι σαφώς πιο ξέγνοιαστοι (μην ξεχάσετε δεύτερο μπλουζάκι γιατί γίνονται μούσκεμα!!!).

Στο ίδιο πλαίσιο, αλλά με πιο συγκεκριμένο αντικείμενο μπορείτε να επιλέξετε -ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας- να πάνε για bowling, για ρόλερ και για ice skating. Υπάρχουν πάρα πολλοί χώροι που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, με ολοκληρωμένες προτάσεις πάρτι.

Εξαιρετική πρόταση είναι να κάνετε το πάρτι του παιδιού σας σε κάποιο παιδικό θέατρο. Υπάρχουν σκηνές που συνδυάζουν τις παραστάσεις τους με μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting και άλλες πολύ όμορφες δραστηριότητες.

Τελευταία λέξη της μόδας για μεγαλύτερα παιδιά είναι τα escapes rooms. Πολύ έξυπνο και πολύ ενδιαφέρον καθώς οι καλεσμένοι θα χωριστούν σε ομάδες και θα πρέπει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να λύσουν έναν γρίφο, περνώντας δοκιμασίες σε επιλεγμένο περιβάλλον από τον εορτάζοντα. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό, χιουμοριστικό αλλά και αθλητικό.

Παράλληλα, υπάρχει και η λύση του σινεμά σε συνδυασμό με κέρασμα σε κοντινό εστιατόριο.

Τόσες πολλές λοιπόν είναι οι επιλογές σας!!!

Καλή επιτυχία!!!

Αθηνά Κόδρου

Η αθλητική δημοσιογραφία ήταν το όνειρο της 10χρονης Αθηνάς που έγινε πραγματικότητα. Εφημερίδες, περιοδικά, site μού προσέφεραν και μου προσφέρουν πλήθος εμπειριών ζωής. Έτσι νόμιζα δηλαδή, γιατί όταν ήρθε ο Νικόλας και στη συνέχεια ο Αγγελος αισθάνθηκα ότι αρχίζω πάλι από την αρχή. Η περιπέτεια της μαμάς δεν μοιάζει με καμία άλλη και είναι η κορυφαία στιγμή της ζωής μου. Η οργάνωση, όπως καλά ξέρουν οι μαμάδες, είναι βασικό στοιχείο για την καλή λειτουργία μίας οικογένειας. Πάντα είχα οργανωτικό πνεύμα και πάντα αποτελούσα πηγή πληροφοριών για τις υπόλοιπες μαμάδες στη διοργάνωση των πάρτι των παιδιών τους. Έτσι, μαζί με την Αννα σκεφτήκαμε ότι όλες αυτές οι ιδέες πρέπει να μοιράζονται. Και ιδού το mamasparty.gr, το τρίτο μας... παιδί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com