Χρόνια πολλά Ανδρέα!

Χρόνια πολλά Ανδρέα!
Photo: mamasparty.gr
25 Σεπ.

Χρόνια πολλά Ανδρέα!

Ο Ανδρέας είναι ένας από τους πολύ καλούς φίλους του μεγάλου μου γιου. Γνωρίστηκαν στον παιδικό σταθμό, συνέχισαν μαζί στο Νηπιαγωγείο και μετά βρέθηκαν στην ίδια τάξη και στο Δημοτικό. Κάθε Σεπτέμβριο το πάρτι γενεθλίων του Ανδρέα «εγκαινιάζει» τη νέα σχολική χρονιά. Είναι το πάρτι που περιμένει όλη η τάξη πώς και πώς!

Η στιγμή, λοιπόν, που περίμεναν όλοι οι συμμαθητές έφτασε και το περασμένο Σάββατο γιορτάσαμε τα 11α γενέθλια του Ανδρέα. Για τα παιδιά η συγκεκριμένη ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή, αφού σε λίγους μήνες θα αποχαιρετίσουν το Δημοτικό και μαζί θα αποχαιρετίσουν και κάποιους συμμαθητές τους.

andreas3.jpg
Photo: mamasparty.gr

Το πάρτι τα είχε όλα: Παιχνίδι (πολύ παιχνίδι για την ακρίβεια), αγωνίσματα Survivor στον κήπο, που ανέλαβε να συντονίσει η φανταστική Νεκταρία, και πολύ χορό!!! Στον ρόλο του dj ο ίδιος ο Ανδρέας που ήξερε ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν οι φίλοι του και έτσι το κέφι δεν έλειψε ούτε στιγμή!

andreas5.jpg
Photo: mamasparty.gr

andreas7.jpg
Photo: mamasparty.gr

Όσο για το μενού, η γιαγιά Νίκη μάς έκανε όλους να γλείφουμε τα δάχτυλά μας για ακόμη μία χρονιά, ενώ την τούρτα την ανέλαβε το Cake Studio και ήταν φα-ντα-στι-κή!!!

andreascake.jpg
Photo: mamasparty.gr

Για το τέλος άφησα τους οικοδεσπότες, τους γονείς του Ανδρέα, που πάντα μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε πραγματικά στο σπίτι μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ και όλοι σας ευχόμαστε ολόψυχα να χαίρεστε το αντράκι σας!!! 

 

Άννα Ανδίρα

Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com