Συγκέντρωση ή αλλιώς πάρτι για λίγους

Συγκέντρωση ή αλλιώς πάρτι για λίγους
Photo: mamasparty.gr
24 Σεπ.

Συγκέντρωση ή αλλιώς πάρτι για λίγους

Θα το ομολογήσω, δεν πρόλαβα να δημιουργήσω, μόνο να... ψήσω. Όταν όμως έφυγαν όλοι, δεν θα το πιστέψετε, αλλά ήταν πολύ ευχαριστημένοι! Τα παιδιά, οι μαμάδες, εγώ και πάνω από όλα ο μικρός.

Οι τύψεις έφυγαν, η κούραση δεν ήταν μεγάλη και η συζήτηση για τη συγκέντρωση που είχαμε σπίτι με τους παλιούς συμμαθητές ατελείωτη.

aggelos2.jpg
Photo: mamasparty.gr

Πέρασαν δύο εβδομάδες από το ξεκίνημα του σχολείου. Η αλλαγή σχολείου ποτέ δεν είναι εύκολη, ειδικά όταν για τα τέσσερα τελευταία χρόνια είσαι καθημερινά για 280 ημέρες με τα ίδια παιδικά πρόσωπα και είναι πλέον οι κολλητοί σου.

Όμως είναι στο χέρι μας να μην χαθούμε με τους αγαπημένους μας φίλους, όπως το απέδειξα στον μικρό. Όταν αποφασίσαμε να έρθουν σπίτι για να ξαναβρεθούν, δεν ασχοληθήκαμε με το τι θα φάμε, τι θα πιούμε, αλλά με την αγωνία του ότι θα έβλεπε τους φίλους του.

aggelos3.jpeg
Photo: mamasparty.gr

Έτσι, η προετοιμασία περιορίστηκε σε ένα απόγευμα. Το σούπερ μάρκετ μου προσέφερε όλες τις λύσεις. Μία φορά και εγώ είπα να μην προετοιμάζω τρεις ημέρες τον μπουφέ και ξέρετε δεν ήταν άσχημα.

Πήρα κατεψυγμένα σφολιατοειδή, έκανα σαντουιτσάκια τριγωνάκια, στικς καρότου-αγγουριού και έτοιμοι!!!

aggelos4.png
Photo: mamasparty.gr

Εντάξει δεν αντιστάθηκα, έφτιαξα και έναν κορμό. Τις επόμενες ημέρες θα σας δώσω τη συνταγή!!!

aggelos5.png
Photo: mamasparty.gr

Τα παιδιά βγήκαν στον κήπο, μία μπάλα ήταν αρκετή!!! Οι μαμάδες δεν σταματήσαμε να κουβεντιάζουμε και ένα απόγευμα πέρασε φανταστικά!!!

Κάποιες φορές λοιπόν αξίζει να σας… δίνετε χρόνο!

Αθηνά Κόδρου

Η αθλητική δημοσιογραφία ήταν το όνειρο της 10χρονης Αθηνάς που έγινε πραγματικότητα. Εφημερίδες, περιοδικά, site μού προσέφεραν και μου προσφέρουν πλήθος εμπειριών ζωής. Έτσι νόμιζα δηλαδή, γιατί όταν ήρθε ο Νικόλας και στη συνέχεια ο Αγγελος αισθάνθηκα ότι αρχίζω πάλι από την αρχή. Η περιπέτεια της μαμάς δεν μοιάζει με καμία άλλη και είναι η κορυφαία στιγμή της ζωής μου. Η οργάνωση, όπως καλά ξέρουν οι μαμάδες, είναι βασικό στοιχείο για την καλή λειτουργία μίας οικογένειας. Πάντα είχα οργανωτικό πνεύμα και πάντα αποτελούσα πηγή πληροφοριών για τις υπόλοιπες μαμάδες στη διοργάνωση των πάρτι των παιδιών τους. Έτσι, μαζί με την Αννα σκεφτήκαμε ότι όλες αυτές οι ιδέες πρέπει να μοιράζονται. Και ιδού το mamasparty.gr, το τρίτο μας... παιδί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com