Γίνετε οι ανιματέρ στο πάρτι τους

Γίνετε οι ανιματέρ στο πάρτι τους
16 Φεβ.

Γίνετε οι ανιματέρ στο πάρτι τους

Η απασχόληση των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι μετά την τούρτα και το φαγητό. Τα τελευταία χρόνια η εύκολη λύση ακούει στο όνομα… ανιματέρ.

Όμως, τα νέα οικονομικά δεδομένα, που μειώνουν τον προϋπολογισμό, μας κάνουν να σκεφτόμαστε άλλες λύσεις …εκ των έσω.

Και πραγματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Το μόνο που ίσως δεν θα έχετε είναι η επικοινωνία με τους υπόλοιπους γονείς. Ωστόσο να είστε σίγουροι ότι το παιδάκι σας θα καταχαρεί! Ή ακόμα μπορείτε να βάλετε και τις υπόλοιπες μαμάδες -ή τους μπαμπάδες- στο… παιχνίδι .

Το Μama’s party σάς προτείνει έξυπνες, κλασικές αλλά και πρωτότυπες δραστηριότητες που σίγουρα καλύπτουν τις ανάγκες ενός παιδικού πάρτι, και μάλιστα σε μεγάλη γκάμα ηλικιών.

Ορίστε 5+1 παιχνίδια από την μαμά και τον μπαμπά:

  1. Μουσικές καρέκλες. Κλασικό αλλά πάντα επιτυχημένο. Εύκολο, ανέξοδο και διασκεδαστικό. Μία καρέκλα λιγότερη από όσα είναι τα καλεσμένα παιδιά και ένα cd, είναι αυτά που χρειάζονται.
  2. Μανταλοπαιχνίδι. Έχει τόσο πλάκα… Χωρίζετε τα παιδιά σε δύο ομάδες. Η κάθε μία επιλέγει τον «μανταλάκια» της, ένα παιδάκι δηλαδή. Ξεκινάει ο χρόνος και η ομάδα που θα στερεώσει πάνω στον… «μανταλάκια» της τα περισσότερα μανταλάκια κερδίζει!
  3. Μπαλονοδιαγωνισμός. Χωρίζονται τα παιδιά σε ζευγάρια. Κάθονται πλάτη με πλάτη και ανάμεσα τους ένα μπαλόνι. Κερδίζει όποιο ζευγάρι τερματίσει πρώτο χωρίς να ρίξει το μπαλόνι!
  4. Διαγωνισμός χορού με κριτές ομάδα από τα παιδιά! Φτιάξτε τους καρτελάκια από το 1 έως το 5 και ας παίξει η μουσική…
  5. Πινιάτα. Είτε έτοιμη αγορασμένη είτε φτιαγμένη από εσάς (στο Υoutube κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο για το πώς φτιάχνετε) σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστική η διαδικασία καταστροφής της και πόσο μάλλον όταν είναι γεμισμένη με καραμέλες, σοκολατάκια, σφυρίχτρες και ό,τι άλλο φανταστείτε!
  6. Και αν έχετε κήπο, οι τσουβαλοδρομίεςείναι σίγουρα εξαιρετική λύση. Με σακούλες σκουπιδιών (καλής ποιότητας για να μην σκίζονται εύκολα) οι τούμπες θα προκαλέσουν πολλά γέλια!
Αθηνά Κόδρου

Η αθλητική δημοσιογραφία ήταν το όνειρο της 10χρονης Αθηνάς που έγινε πραγματικότητα. Εφημερίδες, περιοδικά, site μού προσέφεραν και μου προσφέρουν πλήθος εμπειριών ζωής. Έτσι νόμιζα δηλαδή, γιατί όταν ήρθε ο Νικόλας και στη συνέχεια ο Αγγελος αισθάνθηκα ότι αρχίζω πάλι από την αρχή. Η περιπέτεια της μαμάς δεν μοιάζει με καμία άλλη και είναι η κορυφαία στιγμή της ζωής μου. Η οργάνωση, όπως καλά ξέρουν οι μαμάδες, είναι βασικό στοιχείο για την καλή λειτουργία μίας οικογένειας. Πάντα είχα οργανωτικό πνεύμα και πάντα αποτελούσα πηγή πληροφοριών για τις υπόλοιπες μαμάδες στη διοργάνωση των πάρτι των παιδιών τους. Έτσι, μαζί με την Αννα σκεφτήκαμε ότι όλες αυτές οι ιδέες πρέπει να μοιράζονται. Και ιδού το mamasparty.gr, το τρίτο μας... παιδί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com