Παιχνίδια για πάρτι στον κήπο

Παιχνίδια για πάρτι στον κήπο
24 Απρ.

Παιχνίδια για πάρτι στον κήπο

Όπως έχουμε ξαναπεί και όπως όλοι οι γονείς γνωρίζουμε, η απασχόληση των παιδιών σε ένα παιδικό πάρτι είναι πολύ σημαντικό θέμα, και αρκετές φορές μπορεί να κρίνει τον βαθμό της επιτυχίας του. Γι' αυτό, όταν ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το παιδικό πάρτι μας, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο πώς θα απασχοληθούν οι μικροί καλεσμένοι μας. Όταν το πάρτι γίνεται άνοιξη, καλοκαίρι και γενικά όταν ο καιρός το επιτρέπει, τότε υπάρχει η δυνατότητα να το οργανώσουμε σε εξωτερικό χώρο. Επιλέξαμε, λοιπόν, και σας προτείνουμε ορισμένα κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια που θα μεταμορφώσουν τον κήπο σας σε παιδότοπο!

Τσουβαλοδρομίες

Θα χρειαστεί να αγοράσετε τσουβάλια ή μαύρες σακούλες σκουπιδιών υψηλής αντοχής. Ορίστε τη γραμμή εκκίνησης και τη γραμμή τερματισμού. Βάλτε τους μικρούς σας καλεσμένους σε σειρά. Αφού μπουν στα τσουβάλια μέχρι τη μέση, δώστε το σύνθημα να ξεκινήσει ο αγώνας! 

sackrace.jpeg

Κουταλοδρομίες

Σε κουτάλια σούπας βάλτε ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ (ή -οι πιο τολμηρές μαμάδες- ένα αυγό). Στόχος είναι να μεταφέρουν τα παιδιά το κουτάλι με το στόμα ή με το χέρι τους στη γραμμή τερματισμού, χωρίς να πέσει κάτω το μπαλάκι.

spoon.jpg

Παιχνίδι δύναμης με σχοινί

Αγοράστε ένα χοντρό σχοινί. Χωρίστε τα παιδιά σε ομάδες. Στη μέση του σχοινιού που κρατούν οι 2 πρώτοι των ομάδων σχηματίστε στο έδαφος μια γραμμή. Δώστε το σύνθημα να ξεκινήσει το παιχνίδι. Κερδίζει η ομάδα που θα καταφέρει να τραβήξει τους αντιπάλους στην πλευρά της.

rope.jpg

Bowling

Προμηθευτείτε ένα πλαστικό ή ξύλινο σετ για bowling (υπάρχουν στα περισσότερα καταστήματα παιχνιδιών). Στήστε τις κορίνες και φτιάξτε τον δικό σας διάδρομο! 

bowling.jpg

Κρίκοι

Κλασικό παιχνίδι, το οποίο μπορείτε είτε μπορείτε να το φτιάξετε με πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών είτε να το αγοράσετε έτοιμο. Το παιδί που θα καταφέρει να περάσει τους περισσότερους κρίκους, κερδίζει!

krikoi.jpg

Αγώνας μετ' εμποδίων (ή αγώνας γύρω από κώνους)

Ορίστε τη γραμμή εκκίνησης και τη γραμμή τερματισμού. Τοποθετήστε χαμηλά εμπόδια ή πλαστικούς κώνους και δώστε το σύνθημα έναρξης του αγώνα!

konoi.jpg

 

 

 

Άννα Ανδίρα

Με το μικρόβιο της δημοσιογραφίας στο DNA μου, η επαγγελματική πορεία διαγράφηκε από νωρίς. Ύστερα, ήρθαν η οικογένεια και τα αγόρια μου, κι έτσι στις κυριακάτικες εφημερίδες προστέθηκαν τα περιοδικά για παιδιά, για συνταγές, για ιδέες που κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη. Στο Mama’s party έχουμε έναν και μοναδικό στόχο: Να συγκεντρώνουμε ιδέες και συμβουλές για να κάνετε το πάρτι τους μοναδικό. Άλλωστε, αυτό που ομορφαίνει τη ζωή μας είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των παιδιών.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα από την κατηγορία
BLOG

Οδηγός για ένα τέλειο πάρτι

Το παιδικό πάρτι που σκέφτεστε να οργανώσετε πλησιάζει; Επειδή σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο, σκε...

Γενέθλια είναι… θα περάσουν!

Φέτος, ο μεγάλος μου ο γιος κλείνει τα 11 και με αυτή την αφορμή θυμήθηκα το άγχος που είχα όταν ...

Τούρτα: Ψάξε, ψάξε για να την βρεις

Σε κάθε παιδικό πάρτι γενεθλίων το παιχνίδι ή τα παιχνίδια με τα οποία θα κρατήσουμε τα παιδιά απ...

Mamasparty
Powered by Douvogiannis.com